Modul: Klinikk & Praksisbygging

Det er utfordrende å bygge opp en velfungerende praksis der pasientene ønsker å komme. En praksis der det henvises og refereres til. Hva skal til for å bygge en slik praksis? Vi har plukket ut noen klinikere som har gjort det bra og skal se litt på hva som kjennetegner deres praksiser. Vi skal også grave oss litt inn i psykologiens verden for å bedre forstå hvem vi og pasienten er og hvordan vi kan gjøre grep med praksisen vår for å yte på flere plan. 

Modul: Geriatri

Folk lever stadig lenger og eldrebølgen "The Silver Tsunami" ruller inn over oss. Kurs om forhold i denne pasientgruppen har vært etterspurt flere ganger, og på Faglig Kongress 2017 blir dette et av hovedtemaene. Vi har mye å tilby den eldre garde, både i forhold til behandling, råd og veiledning. Kom på kurs og oppdater deg på hvordan du skal legge undersøkelse, behandling, rehabilitering og oppfølging bedre til rette for The Silver Tsunami! Et annet etterspurt fagområde er funksjonell nevrologi. 

Modul: Erfaringsbasert kiropraktikk

Det er fort gjort å glemme det empiriske og i denne modulen skal vi se om vi kan lære oss noen tips og triks fra noen av de virkelig erfarne i faget vårt. Vi har hentet inn prima norsk vare for å utforske den delen av faget som forskningen enda ikke har fått sett ordentlig på. Her er det mange godbiter å ta med hjem på mandag. 

Modul: Ny Forskning & Vitenskap

Forskningen er så viktig at en faglig kongress uten en forskningsmodul, ikke blir slik den er ment å være. Her har vi hentet inn noen av de ypperste, ledende kliniske forskerne fra USA for å virkelig blåse hatten av oss. Her kommer vi med sammenfatninger av det beste og nyeste forskningen slik at vi bedre kan gjøre jobben som kliniker. 

Følg med på www.fagligkongress.no for oppdateringer og mer informasjon!

 

Vi gleder oss til innholdsrike og spennende dager og ønsker alle 

velkommen til Faglig Kongress 2019 i Stavanger! 

 

Hilsen 

Etterutdanningsutvalget (EUU) i NKF 

Daniel Vestøl (leder) 

Axel Hilland

Silje Hatlem

Kyrre Neverdal 

Marie Hermansen

Sponsorer: